Gulvafhøvling

Gulvafhøvling laves her af knagende dygtige og lokale fagfolk med meget viden indenfor gulve. Trænger dit bræddegulv til en afhøvling? Har vi løsningen med billig afhøvling priser. Har du et trægulv med hakker eller en ugørlig gulvoverflade? Så vil en høvling løsningen. Såfremt besværlig lak eller anden beskadigelse, kan høvling også være en valg.

Hvornår benyttes en gulvafhøvling?

Besværlig lak eller spartelmasse kan også være ting som gør, at en afhøvling er påkrævet. Ligesom skævheder og bølger i trægulvet er en en hård nød at knække. Her er det nødvendigt jævne gulvoverfladen med en gulvhøvl. Høvling bruges på plankegulve, hvor en gulvafslibning er umuligt, for eksempel ved:

 • Skævheder og niveauforskelle
 • Vaskebræteffekt
 • Lim fra tæpper
 • Gulvspartel
 • Hakker, huller og ridser
 • Malet gulv
 • Fernis
 • Kraftig gulvlak

Hvad forstår man ved en gulvafhøvling?

Afhøvling af massive gulve er et vedligeholdelsesarbejde, hvor fagfolkene skal være omhyggelige og erfaren. Upræcis kan give beskadigelser eller niveuforskelle i træet. Høvling stiller betydelige minimalkrav til gulvsliberen, da den store maskine til høvling rigtig bearbejder træet. Der afhøvles 2 – 3 mm. af gulvfladen, som også er en nødvendighed ved meget ødelagte og grimme trægulve. Vi har erfaringen, kompetencen og ved lige nøjagtig hvad man skal udføre. At afhøvle et plankegulv kræver påpasselighed, og bør ikke laves som gør-det-selv høvling. Ifald høvlingen ikke laves godt nok, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv gulvafhøvling kan måske gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Anvend derfor altid en professionel til dit gulvarbejde. Her hos os får du billig høvling priser, kvalitets gulvforbedring og dag-til-dag udførelse.

Afhøvling og afslibning

Efter at gulvafhøvlingen er afsluttet vil gulvplankerne fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes gulvafhøvlingen med en afslibning, for at få den bedste overflade før overfladebehandlingen påbegyndes. Her kan træet påføres lud, sæbe, lak, voks, olie eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Den efterfølgende gulvslibning må være en mellemslibning, polering, grovslibning og en finslibning. Vi vejleder gerne med hensyn til overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på vores hjemmeside. Ovenikøbet er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv gøres pænt og reddes?

Efter en gulvafhøvling, gulvslipning og gulvbehandling, bliver de fleste gulve som nye igen. Du vil ikke kunne få øje på, at træet har været mangelfuld. Trægulve må altid behandles godt samt Vedligeholdes, plejes og rengøres så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun laves af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den sidste løsning. I forbindelse med vores gulvarbejde får vi en hel del relevante spørgsmål, for eksempel:

 • Olie til gulvafhøvling
 • Sandpapir til gulvafhøvling
 • afslibning af gulv pris
 • Gulvafslibning leje
 • Afhøvling anbefaling københavn
 • Maskiner til høvling
 • Råd om afhøvling
 • Pris høvling og lakering

Her på siden vil vi altid gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Hvis du har lyst til flere oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Ønsker du hjælp til afhøvling?

Din gulvekspert skal altid fortælle dig, om en høvling er en nødvendighed. Såfremt dit gulv trænger, så skriv gerne og få afhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, så¨kommer vi gerne forbi for en snak om og vurdering af dit trægulv. Vi tilbyder altid billig høvling priser og kort ventetid i København, Odense og Aarhus samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at forny og fobedre dit gamle bræddegulv med en gulvafhøvling.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.