Gulvafslibning

Gulvafslibning og gulvbehandling forvandler dine gamle trægulve til nye.  Brug os og gulvafslibningen er i gode hænder. Vi er et professionelt gulvfirma med speciale i gulvopfriskning og gulvforbedring af forskellig slags. Arbejdet med træ og trægulve har altid været vores speciale, og vi laver ikke andet.

Hvor får jeg de bedste priser på gulvafslibning?

Har du behov for en renovering af dine trægulve, så kan du med fordel bruge vores gulvservice. Fordelen ved at bruge os som din gulvpartner er, at vi har særdeles konkurrencedygtige priser.

Kan gør-det-selv gulvafslibning tilrådes?

Priser på gulvafslibning kan svinge meget fra gulvfirma til gulvfirma. Derfor kan det være fristende at udføre gulvarbejdet som gør-det-selv. Det er dog et projekt, der kan komme til at koste dyrt i den sidste ende, hvis noget går galt. Det kan også skyldes andre ting. For ofte er de maskiner der udlejes misligeholdte så gulvafslibning er umuligt eller i hvert tilfælde besværliggjort.

Hvor får jeg billig gulvafslibning priser?

Gulvafslibning kræver ekspertise og mange års erfaring, for at undgå synlige slibespor eller niveauforskelle i trægulvet. Men der er også en anden fejl som gør-det-selv folk ofte begår, og det er at udstyret ikke er vedligholdt og iorden.

Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine

En gulvslibemaskine er selvfølgelig nødvendigt for at kunne udføre gulvafslibningen korrekt. Den udlejes fra mange malerforretninger og byggemarkeder, men ofte er de defekte og giver en dårlig kvalitet. Det kan i værste fald ødelægge gulvet, med uoverskuelige konsekvenser til følge. En anden ting som har stor betydning er hvilket sandpapir der bruges, for det er meget vigtig for kvaliteten af gulvafslibningen. Forkert brug af sandpapir kan ødelægge trægulvet istedet for at renoverer det. Og ved gulvafslibning er det vigtigt at bruge den mængde sandpapir som er nødvendigt. Såfremt sandpapiret bruges forkert kan trægulvet blive ødelagt.

“Det er kendsgerningen at selv slidte og gamle trægulve kan blive som nye med en gulvafslibning”, citat Den Bette Gulvmand

En gulvafslibning er løsningen på renovering af de fleste trægulve, uanset stand. Men det er en forudsætning at det udføres på en håndværksmæssig korrekt måde. Hos os kan du være sikkert på dygtig udført håndværk hvor du får et flot trægulv igen. Og det kan du, fordi vi har de bedste slibemaskiner på markedet, men også fordi vores ansatte har mange års erfaring med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Erfaring og ekspertise er nøgleord, når der skal udføres et godt og solidt stykke håndværk.

Skal jeg benytte en professionel gulvmand eller gulvfirma?

De gulvmaskiner, som anvendes til gulvafslibning, er relativt kraftfulde og store, så det kræver en del erfaring at styre dem hen over gulvet på den rigtige måde. Når man ser gulve, som har været udsat for gør-det-selv afslibning, kan det tydeligt ses, hvordan slibespor er synlige efter den endelige gulvbehandling. Det er ting som disse, du undgår, hvis vi afsliber dit trægulv og du gør brug af en professionel fagmand.

Hvordan udføres gulvafslibning helt korrekt?

Ved afslibning af trægulve bruges en række forskellige slibemaskiner. For at få det ønskede resultat, skal der bruges en del forskellige slibemaskiner. Flere af disse maskiner kan ikke lejes i malerforretninger eller hos gulvfirmaer. Til en gulvafslibning må der selvfølgelig bruges en god maskine til afslibning.

Sådanne maskiner er ethvert professionelt gulvfirma i besiddelse af. En god gulvslibemaskine skal slibe 100 % lige, så derfor tjekker vi ofte maskinerne for at sikre os, at de sliber helt lige. En perfekt justeret gulvsliber en nødvendighed.