Gulvbehandling

Gulvbehandling skaber det smukke og slidstærke i et trægulv. Vi har i mange år arbejdet med netop behandling af trægulve, og ved hvad der skal til for at få en smuk overflade, som holder i mange år frem. Er du på udkig efter en smuk gulvoverflade til dit trægulv? Så kan vi hjælpe med en rigtig god gulvløsning. Som en del af vores gode gulvservice, tager vi altid en dialog med dig som kunde. Her spørger vi ind til dine drømme, ønsker og forventninger til det nyafslebne trægulv. Herefter finder vi den optimale løsning som udføres af vore dygtige gulvfolk

Afslibning og gulvbehandling giver flotte gulve med en uniq overflade

Gulvslibemaskinen har en valse med sandpapir. Når der slibes trægulve, starter vi med en grovkornet sandpapir, for at sikre, at den gamle overflade fjernes helt. Normalt sliber vi 2 millimeter af træet. Derefter bruges en finere og finere sandpapir. Til sidst bruges den helt fine sandpapir, så gulvet får den rette finish. Efter gulvafslibningen vil trægulvet igen fremstå blødt og lækkert, som oprindeligt.

Gulvafslibning med en kantsliber som på billedet

En gulvafslibning kan ikke stå alene der skal mere til

Når man har givet trægulvet en afslibning, skaldet have en form for gulvbehandling. Gulvbehandlingen kan bestå af enten lud, oliebaseret lak eller vandbaseret lak. Det er smag og behag hvilken efterbehandling der er bedst. Vi har mange års erfaring med de forskellige typer af trægulve. Derfor kan vi hurtigt give gode råd om, hvilken type gulvbehandling dit gulv behøver.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Når trægulvet får sin gulvbehandling, foregår det på forskellig vis afhængig af den valgte efterbehandling. Der arbejdes grundigt med indarbejdningen af gulvbehandlingen for at sikre, at trægulvet får den rette finish. Vi har en lang række andre gulvmaskiner og rekvisitter til gulvafslibning og gulvbehandling. Derfor vurderer vi fra sag til sag hvilke typer maskiner, der skal anvendes for at opnå det bedste resultat.